Stockholm 08 98 20 20 Helsingborg 042 28 44 00

Utbildning städmaskiner

Rätt utbildning ökar din marginal

Vi vet att det inom städbranschen råder stor tidspress. Det är viktigt med rätt planering och god personaloptimering. Utöver detta finns även utmaningen med hög personalomsättning och stora svängningar bland kunduppdrag.

När rätt städmaskin används på rätt sätt fungerar din planering som bäst.

Vårt långsiktiga mål är att det skall löna sig att samarbeta med oss. Vi skräddarsyr därför alla våra utbildningar enligt dina önskemål för att tillgodose just dina behov.

Några av utbildningar vi tillhandahåller är.

Maskinskötsel

Vi utbildar din personal om hur de skall ta hand om maskinen. bland annat om varför det är så viktigt att det dagliga underhållet sköts på rätt sätt. Målet är att hålla din städmaskin väl fungerande under lång tid, samt att hålla nere kostnaden för onödiga besök från oss.

Körteknik

Med rätt körteknik kan din personal dessutom använda maskinen längre utan att bli trött i armar och axlar. Vi går igenom tips och trix kring maskinens användande. Har en anställd som är ny i branschen eller om du har en erfaren grupp som vill få ett kunskapslyft? Vi hjälper dig.

Fleet management

Denna genomgång ger dig verktyg för att kunna hålla bra kontroll på hur dina städmaskiner används. Tillsammans med dig går vi igenom dina städmaskiner. Vi arbetar med allt från enkla servicerapporter till Total Fleet Management.  Genom ett aktivt samarbete kan du känna dig trygg med oss.

Hör av dig så berättar vi mer.