Service

Rätt service i rätt tid. Helt enkelt.

För att din verksamhet ska fungera som den ska, måste dina maskiner fungera som de ska. Och för att de ska göra det behöver de tas om hand. Regelbunden service och inte minst förebyggande service gör att större problem och haverier ofta kan förhindras. Det sparar inte bara tid och pengar, utan är dessutom bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Vi är experter på din maskin

Vi är auktoriserade servicetekniker för just din städmaskin och kan erbjuda skräddarsydda serviceupplägg för just dina behov, oavsett var i landet du har din verksamhet.

Serviceupplägg

Utifrån din maskinpark och dina specifika behov skapar vi ett personligt serviceupplägg för dig och din verksamhet. Du godkänner att vi lägger in dina uppgifter i vårt IT-system, så kontaktar vi dig när det är dags för service. Systemet håller koll på din maskin och justerar serviceintervallet efter hur just din maskin används. Vid hård användning är det tätare intervaller, och vid lättare användning längre mellan servicetillfällena. Detta är inget fast abonnemang, utan vi fakturerar bara när vi faktiskt utför service, och alltid i efterskott. Helt utan bindningstider och dolda avgifter. På varje serviceuppdrag lämnar vi dessutom 3 månaders garanti.

Service till fast pris

Du behöver förstås inte ha ett serviceupplägg för att få service av oss. Vid service till fast pris hör du helt enkelt av dig till oss och berättar vad du behöver hjälp med, så berättar vi vad det kommer att kosta. Det enda som kan tillkomma är priset för eventuella reservdelar. Enkelt och tydligt. Och som alltid fakturerar vi inte förrän jobbet är utfört och lämnar 3 månaders garanti.

Vill du veta mer om våra serviceerbjudanden?

Tel: 08-98 20 20

Kontakta support

När du ringer till oss får du direkt prata med en tekniker som kan din maskin.

Stockholm

Helsingborg

Fagersta

Göteborg

Tänk på att ha maskinens serienummer till hands då det hjälper oss att hitta maskinen i vårt system.

Kontakta oss