Garantihantering TASKI och Wetrok

Omfattande garantier.

KMG Maskinservice är Sveriges enda auktoriserade service- och garantiverkstad för TASKI och Wetrock städmaskiner.

Vårt garantiåtagande

KMG Maskinservice är garantiansvariga för TASKI och Wetrok städmaskiner, samt Wagners färgsprutor (proffssortimentet). Du kan känna dig trygg i att du har en pålitlig och engagerad partner som alltid finns där för dig. Oavsett om det handlar om mindre detaljer eller mer omfattande ärenden hjälper vi dig med rätt lösning och hanterar garantier direkt medmaskintillverkaren.  

Vårt hållbarhetsfokus

Vi ser inte bara till att dina maskiner alltid fungerar problemfritt vi strävar också efter att göra det på ett sätt som är bra för både miljön och samhället. Hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet, och vi arbetar ständigt för att minska vår påverkan genom smarta lösningar och ansvarsfulla metoder. 

Varierande garantivillkor

Varje maskinmodell omfattas av sina egna specifika garantier. Vi strävar alltid efter att hålla dig informerad och vägleda dig genom de specifika garantivillkoren som gäller för din maskin, så att du har full klarhet och förståelse för vad som omfattas. 

För mer detaljerade garantivillkor, se respektive leverantörs officiella garantidokument.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med garantihantering för dina Taski och Wetrok städmaskiner, eller Wagner färgsprutor. Vi ser till att dina garantibehov hanteras professionellt och smidigt.

Kontakta support

När du ringer till oss får du direkt prata med en tekniker som kan din maskin.

Stockholm

Helsingborg

Fagersta

Göteborg

Tänk på att ha maskinens serienummer till hands då det hjälper oss att hitta maskinen i vårt system.

Kontakta oss