Stockholm 08 98 20 20 Helsingborg 042 28 44 00

Servicehjälp TASKI

Felsökningsguide

Genom att kontrollera vissa saker på din städmaskin innan du felanmäler den till oss kan du lösa problemet själv, och på så sätt undvika servicekostnader.

Börja först med att titta på nedanstående länkar:

Min städmaskin;

  1. Doserar dåligt/inte alls
  2. Suger inte upp vattnet
  3. Startar inte
  4. Går kort tid

Glöm inte bort att ta hand om din städmaskin. Genom att sköta nedanstående punkter förlänger du livslängden på din maskin samt får ett problemfritt användande av din städmaskin.

  • Var noga med att göra rent de detaljer som har en gul punkt. Sköter du detta efter varje användning kommer din maskin att må som bäst.
  • Tag ut Filter och diska av ordentligt (sug, renvattenfilter och skräpfilter). På så sätt säkerställer du maskinens uppsugningsförmåga.
  • Montera av borste eller rondellhållare och göra rent ordentligt (rondeller kontrolleras och hängs på tork, eller byts vid behov). Detta säkerställer ett gott städresultat samt förhindrar bakterietillväxt.
  • Skruva av sugskrapan och rengör den noggrant. Häng den sedan på maskinen eller lägg den bredvid med bladen uppåt så att de torkar utan att böjas. För att undvika mögeltillväxt samt att hållbarheten på sugbladen skall vara så bra som möjligt är det viktigt att göra detta.

Du är givetvis alltid välkommen att höra av dig till oss. Våra kunniga tekniker hjälper dig gärna.

Du når oss enkelt på:

08-982020