Helhetsservice av städmaskiner – Fleet Management

Håll koll på logistiken kring dina städmaskiner

Vet du hur ditt företags städmaskiner används, vad de kostar totalt, vilka som går och vilka som står still, om någon maskin drar på sig ovanligt många reparationer eller andra detaljer kring din maskinpark?

Med vår service Fleet Management – kan du i detalj hålla koll på all logistik inom din maskinpark och därigenom även budgetera rätt.

Vårt fokus är att du som kund ska vara mer än nöjd och uppleva ett högt värde av våra tjänster – därmed är det självklart för oss att arbeta med digitalisering.

Så här fungerar det:

  • All information angående den specifika maskinen sparas ned direkt till denna, vilket innebär att vi enkelt kan hålla koll på kostnader samt användande direkt på serienummernivå.
  • Vi skräddarsyr för dina behov. Varje enskild maskin har en individuellt satt nivå och säger själv till om de beräknade kostnaderna överskrids. Du kan budgetera för driften av alla dina maskiner samt på ett enkelt sätt ha koll på att kostnaden motsvarar din budget.
  • En maskinspecifik QR-kod är kopplad till den maskin den sitter på – när du scannar den får du direkt tillgång till vår onlinesupport.

När du loggar in på vår hemsida har du automatisk tillgång till hela din maskinpark där du ser den senast kända maskinplatsen, har överblick över maskinernas driftkostnad samt ser direkt om någon maskin varnar. Du kan även anpassa vilka fält som ska synas vid inloggning.

Värden för dig som kund

  • Färre stillestånd i din maskinpark
  • Total överblick över din maskiner, service och ekonomi
  • Energi-, miljö och kostnadsbesparingar
  • Digitala verktyg som underlättar arbetet samt ger transparens och överblick
  • Mindre administration ger dig tid över till andra viktiga arbeten

Med oss som samarbetspartner vågar vi säga att du snart kommer att se positiva ekonomiska effekter, bland annat i form av färre reparationer och längre livslängd av dina maskiner, en väl sammansatt och övervakad maskinpark, möjlighet att budgetera mer i detalj.

Vi tar hand om dina maskiner – du får mer tid till dina kunder och andra viktiga delar i din verksamhet.

Miljö

Med ett välplanerat förebyggande underhåll av dina städmaskiner kommer du att förlänga dess livstid och på så vis utnyttja dina befintliga maskiner under en längre tid. När du har en välskött maskin och rätt serviceintervall minimeras stillestånden och ger dig möjlighet att planera arbetet effektivt.

I och med att också vi kan planera våra arbeten mer effektivt och alltid ha rätt reservdelar till varje specifikt jobb, blir resorna färre och utsläppen mindre. På så vis bidrar vi tillsammans till att minska klimatavtrycken.

Framtiden är här

Dagens tekniska lösningar bjuder allt fler möjligheter och utvecklingen går snabbt – så snabbt att vi nästan kan säga att framtiden redan är här.

Vi vill att allt vi arbetar med – genom alla led – ska generera ett högt värde för dig som kund och digitalisering är då en självklarhet för oss.

Genom våra digitala verktyg skapas bättre förutsättningar för såväl ditt företaget som dina medarbetare. Den totala överblick våra system ger bidrar till en enklare och mer precis hantering av såväl själva arbetet för maskinförarna som ekonomi och minskad administration kring ditt företags städmaskiner.

Maskinspecifik QR-kod

Testa gärna QR-koden till vår demo-maskin

Våra maskinspecifika QR-koder är vi lite extra stolta över. Varje maskin har sin egen QR-kod som är kopplad till just den maskin den sitter på. När du scannar koden får du direkt tillgång till vår onlinesupport där du kan få hjälp med enklare felsökning, en tydlig maskininformation, våra kontaktuppgifter, skötselråd samt en länk till maskinens instruktionsbok. Visar det sig att något är fel med maskinen kan du även felanmäla den via QR-koden.

Utvecklingen går ständigt framåt och här kan vi se fram emot nya spännande funktioner.

Att ta del av vår digitalisering medför ingen extra kostnad för dig utan ingår i vårt normala servicearbete. Att samarbeta med oss ska vara en investering i ditt företags maskinunderhåll och ge dig mätbara värden tillbaka.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår tjänst Fleet Management.