Vår idé

Att ge dig en problemfri arbetsdag. Helt enkelt.

Om din maskin går sönder eller stannar så stannar din verksamhet. Och det får inte hända. Vi på KMG Maskinservice har ända sedan starten 1978 strävat efter att göra det enkelt för dig som kund att äga maskiner. Att ge dig en problemfri arbetsdag, helt enkelt.

I början handlade det framför allt om städmaskiner, men genom åren har verksamheten breddats till att även omfatta andra typer av maskiner, inom till exempel måleri och färgbrytning.

Med lång erfarenhet, djup specialistkompetens, personligt engagemang och smarta digitala tjänster, ser vi till att din maskin och din verksamhet aldrig står stilla. Vi är experter på just din maskin och har vanligtvis alla reservdelar på vårt eget lager, vilket gör att vi snabbt kan lösa alla problem. Ofta innan de ens uppstår. Det gäller oavsett om du bara har ett fåtal maskiner på din ort, eller en rikstäckande maskinflotta.

Rätt service i rätt tid gör inte bara att din verksamhet fungerar bättre och blir mer lönsam. Det leder också till ett minskat klimatavtryck. För en maskin som håller längre är mer hållbar. Eller som vi säger: Länge leve din maskin.

Kontakta support

När du ringer till oss får du direkt prata med en tekniker som kan din maskin.

Stockholm

Helsingborg

Fagersta

Göteborg

Tänk på att ha maskinens serienummer till hands då det hjälper oss att hitta maskinen i vårt system.

Kontakta oss