Start

KMG Maskinservice Logotyp

Service av städmaskiner som minskar kostnader, ställtider & miljöpåverkan.

Vi hjälper dig med allt från enkla reparationer på små maskiner till rikstäckande aktiv fleetmanagement av hela din maskinpark. Vi har de flesta reservdelar på lager vilket innebär att du får snabb hjälp oavsett vart i landet du befinner dig.

Avvikande öppettider:
Fredag 26/11 har vi stängt för konferens.Om KMG Maskinservice

Med oförändrat fokus sedan 1978

För oss har det sedan starten varit viktigt att i alla led generera ett högt upplevt kundvärde.

1978 startade Kjell och Mona Grönberg (K M G) företaget hemma i köket i radhuset i Älvsjö. I början var KMG ett Handelsbolag men ganska snabbt efter starten gjordes det om till ett Aktiebolag.

KMG har växt sakta men säkert genom åren. 2006 inleddes ett generationsskifte då sonen Daniel tog över och fortsatte att utveckla verksamheten.

Vi samarbetar med alla storlekar och typer av bolag. Allt från de minsta till de största städbolagen samt kommuner, landsting, industri och även myndigheter.

Redan från början har målet varit tydligt. vi skall växa tillsammans med våra kunder. Grundtanken bakom detta är att, på lång och kort sikt, skapa en trygghet för våra kunder.Därför har vi sedan start haft som riktlinje att endast debitera vårt arbete i efterskott och i kommunikation med kunden. Våra serviceupplägg är utan både bindningstid och uppsägningstid. Dessutom tillkommer inga dolda avgifter som förbrukningsmateriell eller faktureringsavgifter.

Vi har idag många spännande praktiska och digitala verktyg att tillgå. Allt för säkerställa att våra kunder har en väl fungerande maskinpark, god kostnadskontroll och låg administration kopplat till maskinhantering.

Kontakt

Oavsett vad du vill. Vare sig du har ett konkret problem, vill fråga om råd, prata om ett samarbete eller komma med förslag eller synpunkter är du givetvis välkommen att höra av dig till oss.
  Kontakta support

  När du ringer till oss får du direkt prata med en tekniker som kan din maskin.

  Stockholm

  Helsingborg

  Fagersta

  Göteborg

  Tänk på att ha maskinens serienummer till hands då det hjälper oss att hitta maskinen i vårt system.

  Kontakta oss