Serviceavtal städmaskiner

Driftsäkerhet och god ekonomi med serviceavtal

Taski Swingo 4000 och Wetrok Delarge
Skaffa serviceavtal för städmaskiner hos KMG Maskinservice.

Med våra serviceavtal når du så långt det bara går i fråga om driftsäkerhet och god ekonomi. Vi blir en aktiv samarbetspartner som håller koll på dina maskiner så att du kan fokusera på dina huvudsysslor.

Vi ringer alltid innan en planerad service för att planera in så att vårt jobb påverkar din drift så lite som möjligt. Vi ringer om något dyker upp under arbetets gång. Vi ringer alltid efter utfört arbete och meddelar vad vi har gjort.

Kostnad för serviceavtal på städmaskiner

KMG fakturerar endast i efterskott. Vi tar betalt först när jobbet är gjort. Vi fakturerar bara vårt arbete och de reservdelar vi byter i samband med servicen. Det tillkommer alltså inga andra avgifter. Skulle vi bedöma att en dyrare reservdel behöver bytas så kontaktar vi dig, så att du får fatta beslutet.

Inga dolda kostnader. Våra fakturor ska aldrig överraska med oväntade påslag eller dyra reservdelar.

Vårt mål med serviceavtal på städmaskiner

Serviceavtal för städmaskiner som minskar kostnader, ställtider och miljöpåverkan.

Våra serviceavtal vet vi minimerar stilleståndstiden hos dina maskiner. Service av hög kvalitet, och med rätt intervall, minskar även behovet av reservdelar. Vi utbildar din personal i den dagliga skötseln av maskinen i samband med servicebesöket. På så sätt säkerställer vi driftsäkerheten.

Du får alltid tre månaders garanti på all service vi gör och reservdelar vi byter. Det gäller normalt inte slitdetaljer.

Alla våra jobb vi utför dokumenteras på varje städmaskins individuella serienummer. På det sättet får du en bra överblick på vilka delar som har bytts på din städmaskin – och hur mycket servicen har kostat dig. Vi ger dig också rapporter om drifttiden, statusen och skötseln av din städmaskin.

Du får rabatt på varje servicebesök om vi servar din städmaskin två ggr per år – vilket vi rekommenderar för utrustning som används flitigt.

Vi lägger den årliga servicen vid olika tillfällen om du har flera maskiner, så att vi besöker dig varje halvår. Då servicen utförs på den ena maskinen gör vi samtidigt en översyn av den andra. På så sätt får du en extra genomgång av dina maskiner utan extra kostnad.

KMG:s egen personal utför alltid allt förebyggande underhåll. Våra avtal har inga bindningstider eller uppsägningstider.

Vi erbjuder med andra ord mer än bara service på städmaskiner.

Daniel Grönberg

Hör av dig så berättar jag gärna mer om vår fördelaktiga service.

Daniel Grönberg

VD KMG maskinservice

08-98 36 30