Resande Servicetekniker till KMG Maskinservice i Fagersta

Om tjänsten

KMG Maskinservice erbjuder service och reparation av städmaskiner, färg- och spackelsprutor och skak- och brytmaskiner. Vår målsättning är att göra våra kunders arbetsdag lite enklare genom att se till att deras maskiner – och därmed deras verksamhet – aldrig står still. Vi är en ganska liten organisation, men med stort hjärta och stor ambition. Hos oss på KMG kommer hållbarheten alltid i första rummet, såväl ekologisk, som social och ekonomisk.

Som servicetekniker hos KMG erbjuds du bra förmåner, tillgång till din egen servicebil och en gedigen introduktion in i arbetet och en egen mentor med dig ute på fältet. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya yrkesroll. Och för att du ska trivas hos oss.  

Tillsammans med oss kommer du bygga långsiktiga kundrelationer och erbjuda vår kunder förstklassig service genom att åtgärda akuta tekniska fel, utföra planerad service, dokumentera utfört arbete och överhuvudtaget hjälpa våra kunder med deras tekniska problem.

Arbetsuppgifter

Din roll som servicetekniker hos oss innebär ett mycket varierat arbete med frihet under ansvar. Det är en rörlig tjänst, främst ute på fält hos våra kunder, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Uttryckningar på akuta arbeten
  • Planerad reparation, service och underhåll av städmaskiner

Du startar oftast din dag hemifrån och ser via en app i telefonen vilka akuta uppdrag som finns. Därefter kontaktar du själv kunden och bokar in dig på akutuppdrag.  I övrigt planerar du dina uppdrag utifrån månadens uppdragslista på maskiner som behöver service. Arbetet sker främst i ditt distrikt och det förekommer resor med övernattning som du själv planerar in utifrån uppdragen. Det aktuella distriktet täcker postnummerområdet som börjar på 65, 67-73, 77-79, 83-84 men detta kan förändras över tid.

Vissa dagar utför du uppdrag på plats i vår verkstad och lagerlokal i Fagersta.

Vi söker dig som

  • har B-körkort
  • har en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som tekniker, med kunskap och god förståelse för mekanik och elektronik
  • ser dig själv som en händig problemlösare
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Har du truckkörkort och kunskaper i systemet Pyramid så är det meriterande.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, stresstålig och duktig på att kommunicera med andra, samtidigt som du är initiativtagande, ansvarstagande och självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt. Du har god problemlösningsförmåga och motiveras av att ge kunderna förstklassig service. Som servicetekniker hos oss behöver du vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag där du kommer behöva prioritera utifrån din planering.

Övrig information:

• Start:
Omgående eller enligt överenskommelse
 
• Omfattning:
Heltid
 
• Placering:
I hemmet, gärna i Fagersta med omnejd
 
• Rekryteringsprocessen:
Tjänsten är en direktrekrytering till KMG
Ansökan (CV och personligt brev) skickas till pia.ostgaard@kmg.se
Tillsättning sker löpande.
 
• Kontaktperson på KMG Maskinservice:
Pia Östgaard, Rekryterande chef
E-post: pia.ostgaard@kmg.se 
 
Mikael Yliniemi, Platsansvarig i Fagersta
E-post: mikael.yliniemi@kmg.se 

Om KMG

Ända sedan starten 1978 har vi på KMG Maskinservice strävat efter att göra våra kunders arbetsdag lite enklare. Med vår långa erfarenhet, djupa specialistkompetens och vårt personliga engagemang ser vi till att derasmaskiner och deras verksamhet aldrig står still. Oavsett om de har ett fåtal maskiner på sin ort, eller en hel flotta med maskiner över hela landet. Rätt service i rätt tid gör också att deras städ- och målerimaskiner håller länge och därmed blir mer hållbara.